Fani din România, în Santa Juliana!

Alte personaje

– Lupe (Guadalupe) este bucătăreasa din ambasadă. O bună prietenă a lui Nini, amabilă, cerută în căsătorie de Horacio.

– Chicky, paznic englez la ambasadă, sobru, de culoare.

– Surorile Baranco sunt fiicele căpitanului Baranco, un mare erou în Santa Juliana. Se descoperă că sunt anti-separatiste și vin pentru a-l lichida pe Tomas, cu Jazmin Baranco în frunte. Singura problemă este că această Jazmin se îndrăgostește de Nicolas, care le descoperă planul.

– Zoe este prietena lui Chama și sora Sofiei.

– Cancelarul Santei Juliana vine câteodată cu probleme de patrie și o întâlnește pe Nini.

– Vicecancelarul Caesar, cu toată faima lui, se îndrăgostește de Nini, Tomas fiind gelos.

– Axel este fostul iubit al Lolei al cărui plan este să-i facă numai rău lui Martin, atunci când s-a aliat cu Juan. Prietena lui este Paloma.

– Jotace este un băiat de la teren pasionat de dansuri hip – hop.

– Adelfa se ocupă cu securitatea la ambasadă, fiind o femeie foarte ciudată cu un trecut sumbru legat de o pisică. Este considerată de copii ca fiind vrăjitoare, însă ea îl iubește pe Horacio în secret.

– Fernanda este mama celor patru copii și fosta soție a lui Tomas Parker, cu care se ceartă tot timpul în prezent.

– Abel este un băiat de la teren care este îndrăgostit de Lola, însă când Lola îi mai dă o șansă lui Martin, s-ar putea ca el să fie până la urmă cu Sofia. Este incert.

– Phelipe, un bebeluș abandonat de sora lui Horacio, de care majordomul capricios trebuie să aibă grijă.

– Silvina, sora lui Horacio, care și-a părăsit pentru un timp bebelușul.

– Otto este câinele golden-retriever a lui Nini și al bunicului.

30 responses

  1. medeea

    dar nu este si CARLA in serial?

    08/02/2011 la 20:02

  2. medeea

    nu…………………..am vrut sa spun CARLA de care se indragosteste Marin.Nu Lola NU Sofia………ci Carla.Ea este putin cu Juan.

    03/03/2011 la 20:02

  3. medeea

    Carla care vrea sa inchida TERENUL

    07/03/2011 la 20:13

  4. Da o stiu……Dar cred ca o vor pune dupa ce apare si la televizor!!

    08/03/2011 la 20:25

  5. Da o stiu……Dar cred ca o vor pune dupa ce apare si la televizor!!!

    08/03/2011 la 20:25

  6. medeea

    a aparut si Carla la Nini

    19/03/2011 la 14:58

  7. a aparut i draguta si ea va rog puneti poze si cu ea

    19/03/2011 la 15:00

  8. cristina

    buna eu sunt cristina sunt din spania dar nu stiu spaniola doar putin:)))

    21/03/2011 la 16:18

    • alexandra

      Cristina din Chitila

      18/05/2011 la 11:10

  9. frate aret tare

    24/03/2011 la 17:34

  10. frate areti tare

    24/03/2011 la 17:35

  11. nici Pamela de la piscina

    04/06/2011 la 13:48

  12. si Pamela unde e

    04/06/2011 la 13:49

  13. Si Andy fata noua de la schimbul de elevi

    20/06/2011 la 21:00

  14. Herman care este indragostit de Nini pus de Tomas, Maximus tatal lui Tomas

    23/06/2011 la 12:53

  15. teodora

    si mai e si dody si juan alberto instructorul lui chama şi tais sora lui chama

    25/06/2011 la 22:31

  16. alexandra.love.nini

    sunt multe personaje..dar episodice: adik apar umpik si dupa aia nu..:P

    26/06/2011 la 15:26

  17. Daniel care a aparut doar ieri 30.06.2011 primul iubit alui nini

    01/07/2011 la 11:10

  18. adica nu daniel altfel

    05/07/2011 la 19:49

  19. e damian, fetelor!

    06/07/2011 la 10:08

  20. alexandra.love.nini

    ce urat e damian ala :))

    06/07/2011 la 18:39

  21. da
    zici cai un iepure cu ochelari………………hahahahaha

    06/07/2011 la 19:31

  22. alexandra.love.nini

    bine zis 🙂

    08/07/2011 la 18:56

  23. alexandra.love.nini

    Nume: Valentin Villafañe/Abel
    Data nasterii: 2 mai 1991
    Locul nasterii: Buenos Aires
    Zodia: Taur

    Valentin Villafañe si-a inceput cariera cu rolul lui Damian din filmul „Il mondo di Patty” in 2008 si a continuat cariera de actor cu rolul lui Abel din telenovela „Nini” iar din 2010 joaca rolul lui Titan in telenovela „Sueña conmigo” transmis pe Nickelodeon si Telefe.

    Filmografie
    Il mondo di Patty – 2008 – Serie TV – Damian
    Niní – 2009-2010 – Serie Tv e Teatro – Abel
    Sueña conmigo – 2010-2011 – Tearo e Serie TV – Titan
    In anul 2010 a participat la turneul national in Argentina al spectacolului „Nini – la Busqueda”

    08/07/2011 la 19:42

  24. oau cate sti

    09/07/2011 la 13:02

  25. alexandra.love.nini

    thx ;)) dar le`am aflat si eu de pe un site 😡

    09/07/2011 la 14:13

  26. stiam

    12/07/2011 la 08:31

  27. alexandra.love.nini

    ma bucur 🙂

    12/07/2011 la 08:32

  28. eva a lui celina

    06/08/2011 la 09:50

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s