Fani din România, în Santa Juliana!

Vicky

Fiind cea mai bună prietenă a lui Nini, Vicky încearcă să o ajute cu treburile la ambasadă și cu identitatea sa dublă. Fiind atât de preocupată cu problemele lui Nico, ea uită câteodată cât de mult îi place de Sebastian. Se pare că e foarte reciproc.

9 responses

  1. frumoasa si deteapta si cand vrea ce va face si imi place ca uneori este directa in serial

    02/03/2011 la 13:55

  2. e draguta

    23/03/2011 la 21:38

  3. e dragutza in poza dar si in rol si cred ca si in realitate

    02/05/2011 la 13:30

  4. Onell@ XD

    E frumoasa e!!! Bine ii zice la Sebastian: „Traieste-ti viata ca o telenovela, dar lasa-ma in pace! Nu te insel cu Nicolas!”

    01/07/2011 la 20:43

  5. nu inteleg dar imi fine
    e draguta si se potriveste cu Sebastian….. Dar poate sai spuna lui Seba ca Nini e Nico ………….intelegi

    06/07/2011 la 19:34

  6. alexandra.love.nini

    e frumoasa..dar au facut`o sa para mai uratica in serial adik paru ala prins e il are drept..am pozee` 🙂

    08/07/2011 la 18:54

  7. alexandra.love.nini

    Nume:
    Maida Andrenacci
    Data nasterii:
    14 Octombire 1987
    Locul nasterii:
    Buenos Aires, Argentina
    Zodia:
    Balanta

    Maida Andrenacci este o actrita argentiniana. Ea a debutat in lumea filmului in serialul „Magazine for Fai” regizat de Nora Moseinco si Mex Urtizberea, produs de Lucrecia Martel. Pe parcursul aceste telenovele actrita a preluat caracteristicile personajelor care au avut un impact puternic asupra publicului. Serialul a castigat doi ani la rand premiul ACE pentru cel mai bun program TV pentru copii.
    In perioada 1999 – 2000 ea sa alaturat comediei muzicale pentru copii „La familia Fernández” in regia lui Hugo Midón, muzica Carlos Gianni, coregrafia Doris Petroni si costume Renata Schusheim cu care a castigat in anul 1999 premiul ACE pentru cel mai bun spectacol pentru copii.
    A jucat doua sezoane in telenovela „Floricienta” sub numele de Valentina, transmis de Canal 13 in perioada 2005-2006.
    A facut parte din trupa unei piese de teatru (El cuento del violín) timp de doua sezoane in perioada 2005-2006 sub regia lui Gastón Cerana.
    A aparut de asemenea si in filmul „Motorcycle Diaries – Jurnal de calatorie” regizat de Walter Salles si Julia Solomonoff, dar si in filmul “Ay, Juancito” regizat de Héctor Olivera
    In 2009 Maida Andrenacci joaca in telenovela de succes „El mundo de Nini” avand rolul lui Victoria Acuña (Viki)

    Filmografie
    Nini (Serial TV) (2009) …. Vicky
    Motorcycle Diaries – Jurnal de calatorie (2004) …. Chichina’s Friend (Argentina)
    Padre Coraje (Serial TV) (2004) ….
    Floricienta (Serial TV) (2004) …. Valentina (2005)
    Magazine for Fai (Serial TV) (1996) …. (1996)
    Amas de casa desesperadas (TV series) (1996)
    Ay Juancito (2004)
    PNP de luxe (Serial TV) (2000)
    Gasoleros (Serial TV) (1998)
    Sorpresa y media (Serial TV) (1995)

    Alte aparitii:
    (1999 – 2000) A aparut in muzicalul „La familia Fernández”
    (2005 – 2006) A aparut în etapa de productie a „El cuento del violín”
    (2009) A aparut în etapa de productie a „Resplandor”
    (2007) A aparut în etapa de productie a „Los Riesgo”

    08/07/2011 la 19:21

  8. dar ia de ce nu apare in la busqeda nici seba

    07/09/2011 la 18:08

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s