Fani din România, în Santa Juliana!

Tomas Parker

Tomas Parker (Federico Amador) este ambasadorul Santei Juliana în Argentina. În tinerețe, el a adoptat împreună cu soția lui, Fernanda, 4 copii din colțuri diferite ale lumii: Martin (17 ani), Chow (14 ani), Chama (9 ani) și Sicilia (7 ani). Mama însă a renunțat la ei și i-a dat custodia tatălui. El și-a petrecut în continuare viața cu iubita lui și fosta secretară, Celina Martinez Paz, o femeie rea ce voia să le facă numai rău celor 4 micuți.

Însă atunci când o întâlnește pe Nini, care este atât de grijulie și iubitoare cu ei, Tomas se îndrăgostește. În același timp, trebuie să și îndeplinească obositoarea funcție de ambasador, pentru a deveni, așa cum visează el, cancelarul Santei Juliana. I se mai spune ,,cheliosul” de Nini, deoarece el este primul ambasador de acolo care avea păr, dintr-o lungă serie de chelioși ambasadori anteriori, care au portrete pe un hol la etaj.

După unul dintre ele, se află camera secretă cu jucării a ei, unde se poate găsi un turn făcut de Tomas de când era mic. 

37 responses

  1. il admir..este un actor exceptional
    :X

    10/02/2011 la 17:49

    • sorin baroana

      da esti intradevar un actor bun eu vreau sa iti spun ceva nini se deghizeaza in nicolas zanpamo ea intruna minte dar ea te iubeste pe zi ce trece tot mai mult jur ca asta te rog credema

      01/05/2011 la 13:39

      • Onell@ XD

        Tu chiar crezi k aici vorbesti cu el????

        01/07/2011 la 20:24

  2. il adimir si eu!!!!sa aveti grija de copilul vostru de un an in continuare!!!!vreau sa te cunosc pe tine nini si coplul tau!!!:):x>:D< :*

    15/02/2011 la 19:06

  3. Este super Tomas Parker tin minte la concertul Gran Rex cand aparea el toate fettele aplaudau la nini nu prea dar la Tomas daaa

    18/02/2011 la 15:42

  4. Adela

    Il ador foarte mult pe Tomas (Federico Amador) este foarte priceput la actorie si imi place ca este si in viata reala impreuna cu Nini (Florencia Bertotti).
    :X:x

    20/02/2011 la 19:12

  5. Gabitza by Deea beauty girls...

    este frumos

    21/02/2011 la 08:31

    • HELLO THOMAS SA IMI SPUI AIDIUL TAU TE PLEASE AIDIUL MY BESTSIMIONCOOL

      13/03/2011 la 12:02

  6. dragut si fumos si foarte iubitor in serial dar mai este si dur si nu mai vreau

    02/03/2011 la 13:53

  7. vai fede te iubesc cantzi extraordinar si aratzi ca un barbat adevarat!!!!!m-am indragostit de tine din prima clipa in care te-am vazut!!!! nu uita in 25 martie este ziua florenciei cumpara-i un cadou dragutz!!!!pa TE BESK^_^

    09/03/2011 la 20:08

  8. hategan

    i love you,so much! i thank for visions!

    14/03/2011 la 19:48

  9. te amo!!!!!!!!!!!!!!!(florencia bertotti) y (federico amador)

    18/03/2011 la 22:31

  10. te chero mucho fede te amos muy muy lindo ceao

    19/03/2011 la 14:57

  11. e super dragut dar nu imi place ca uneori in film umbla cu femei

    23/03/2011 la 21:49

  12. alexandra.love.nini

    dragut as vrea sa stiu daca vei veni si in romania..:)

    27/03/2011 la 12:09

  13. florencia bertotti

    hola!mi amigo,yo soy florencia bertotti del protagonista del ”nini”muchas grasias con cartas y video te querro mucho mis fanos del romania te querro!!!!!!!!!! ^__^

    21/04/2011 la 13:09

  14. esti un actor foarte bun as vrea sa fiu si eu ca tine dar sa nu mai fi asa de dur cu nini

    01/05/2011 la 08:45

    • Onell@ XD

      Ceau!! STII……………………………………..pe blog-ul asta nu vorbesti cu personajele din Nini, doar cu ninigomez si alti fani NINI!!!

      Pa!!!

      01/07/2011 la 20:15

  15. sorin baroana

    esti un actor bun

    01/05/2011 la 08:46

  16. o iubeste pe nini de ce nun spune ca sa o faca pe Sicilia fericita dar ea e fericita cu nini

    06/05/2011 la 10:25

    • Hola!Florencia Bebetoni.

      13/05/2011 la 11:03

      • Onell@ XD

        Nu o cheama Florencia Bebetoni!! O cheama FLORENCIA BERTOTTI.

        01/07/2011 la 20:18

  17. lorena

    Tomas e dragutz cat de cat…mere….dar nu inteleg un singur lucru….atunci cand de exemplu lola cu martin cand se saruta nu simt nik adk martin o sarutat o multime de fete in film e cu toate in realitate sau cum?…

    09/05/2011 la 12:55

  18. F

    02/06/2011 la 17:23

  19. Flor esti SUPER!

    02/06/2011 la 17:23

  20. voi va dati seama ca el nu va citi ce ati scris nu? sau aveti o PROBLEMAla cap cred ca varianta a doua OBSEDATELOR !!!!!!!!!!!

    03/06/2011 la 20:04

  21. SI MIE IMI PLACE FEDERICO AMADOR DAR MACAR SUNT CONSTIENTA CA NU VA RASPUNDE LA MS SAU SA VA DEA ADRESA DE MESS AI INTELES SIMON MICUTO CATI ANI AI TREI SAU DOI ???? DAMI TE ROG RASPUNSUL SA STIU DE CE M-AM STROFOCAT ATAT SA ITI CITESC COMENTARIU TAU DE FANA NEBUNA

    03/06/2011 la 20:09

    • Onell@ XD

      CINEVA NU A CITIT REGULAMENTUL COMENTARIILOR…..

      01/07/2011 la 20:20

  22. ssssssssssssssssss

    20/06/2011 la 15:16

  23. ati vazut k acum nini este de la ora 21:25? daca da, raspundeti-mi sau nu stiu… de ce-i schimba mereu ora?!

    21/06/2011 la 18:55

    • Onell@ XD

      Da, stiu!! Sh nush dece ii schimba ora ~____~

      01/07/2011 la 20:12

  24. il admir dar de ce a trebuit sa spuna sa faca un proces

    01/07/2011 la 11:08

  25. alexandra.love.nini

    @deearalu: nini este la ora aia si mai e si la 23:35[ep.vechi]..nici eu nu mai inteleg dc le schimba intr`una:( ma dispera

    01/07/2011 la 13:47

  26. alexandra.love.nini.: si pe mn ma dispera si problema e ca pe 7 iulie plec la mare si ma intorc abia pe 12 si nu o sa mai vad ultimul episod din nini decat pe 12 dar pe calculator sau astept pana sambata la reluari. sunt suppy…

    01/07/2011 la 14:40

  27. alexandra.love.nini

    te inteleg..si stiu cum e ..eu mor dor dak pierd un episod..dar marele final 🙂

    08/07/2011 la 19:27

  28. alexandra.love.nini

    Frederico Amandor este un actor argentinian ce s-a nascut la Buenos Aires pe data de 23 octombrie 1975. A fost casatorit si are 2 copii, dar a divortat si in prezent are o relatie cu Florencia Bertotti.
    Acesta a jucat in serialul „Nini” in rolul lui Tomas Parker noul ambasador al Santei Juliana.Dur fiind la inceput acesta se lasa dus de val indragostindu-se de Nini si traind cu aceasta o adevarata telenovela.

    Filmografie
    Herederos de una venganza (Serial TV) (2011) …. Rafael Ferrero
    Secretos de amor (Serial TV) (2010) …. Martin
    Nini (Serial TV) (2009) …. Tomás Parker
    Solos en la ciudad (2009) …. Gonzalo
    Los exitosos Pells (Serial TV) (2008) …. Nacho
    Casi ángeles (Serial TV) (2007) …. Alex
    Ley del amor, La (Serial TV) (2006) …. Walter
    Beinase (2006) …. Patricio

    08/07/2011 la 19:27

  29. daniela

    ce frumos e episodul de luni din nini cand thomas fuge dupa taxi iar taxi-ul pleca si el striga nini!nu!nini te iubesc!nu pleca! de abia astept ep de luni!!

    15/07/2011 la 21:07

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s